Annons
Annons

Weekly Mix

Fick syn på denna grå hoodtröja från Rodebjer på Caroline de la Koncha idag och beställde hem en till mig själv direkt. Närmre hood-perfektionen kommer man fasen inte.

Jag var inne och kikade på @skagerak_denmark för att spana på utemöbler och hittade denna bild på deras fina Hven Bench men allra finast i bild är nog alla barnteckningar och annat personligt på anslagstavlan. Har ju sagt det förut men en sådan ska vi absolut ha här hemma.

Annons

Sofia på Mokkasin har gjort en så fin intervju med Paulina som driver Velobloom och som jag har bokat en konsultation med. Så pepp inför det!

Funderar på att sy en kudde i tyget Honeysuckle från William Morris.

Avrundar med denna bild som jag la ut på instagram för några timmar sedan och som visade sig vara en succébild med över 2000 likes och 90 kommentarer på tre timmar.  Blev så glad över alla positiva kommentarer angående snön för ett tag trodde jag faktiskt att jag var den enda som faktiskt fortfarande uppskattar den snön vi har fått i år med tanke på allt tjat om vår det är på sociala medier just nu. För min del får det väldigt gärna vara såhär i några veckor till, bättre än allt grått marsregn i världen om man frågar mig.

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!

 

(85)
(0)
(7)

2 kommentarer

 

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg tillsammans med min man, vår son Gillis och hunden Hjördis. Jag har bloggat sedan 2009 och har under den tiden hunnit flytta nio gånger och i vår går flyttlasset igen. Denna gången till ett hus utanför stan. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

E-post: [email protected]Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar