Annons
Annons

Weekly Mix

Jag fick feeling en kväll förra veckan och plöjde igenom allt som Weronica någonsin skrivit om dahlior och la sedan en beställning på 18 (!?!) olika sorter hos Bulbs. Ska bli mycket intressant att se hur detta utvecklar sig. Grannarna lär tro att det är en dahlia plantskola som flyttat in på gatan. Jag är i vilket fall som helst väldigt peppad på trädgård och har skapat en mapp på pinterest där jag endast lägger upp sådant som jag köpt och ska plantera/odla/så. Mest för min egen skull för att jag ska hålla koll på allt men är det någon annan som är intresserad heter mappen ”For My Garden” och hittas här.

Annons

På tal om trädgård och hus har ni väl inte missat att Krylbo Tingshus är till salu? Ett helt fantastiskt hus.

Jag håller på med alla tapet- och kulörval till vårt hus som vi får tillgång till om exakt en vecka och jag tycker att Great Wave från Cole & Son skulle vara så fin till Gillis rum. Dock verkar det som att den ska utgå så håll tummarna för att jag lyckas lägga vantarna på några rullar.

Idag fick jag ett nyhetsbrev från Arket som släppt de första vårnyheterna i baby/barnsortimentet. Så mycket fint!

Min absolut största craving just nu är blodapelsiner. Kan inte få nog och äter typ tre om dagen, måste ut i köket nu och ta en innan jag går och lägger mig. En annan sak som mycket väl kan hamna på min lista över cravings är semlor. Åt årets första idag och herregud så gott det är.  Ska dock försöka lägga band på mig och inte äta tre om dagen. Den fina bilden är det förresten Petra Bindel som har tagit och jag hittade den på hennes instagram som för övrigt är ett följtips om ni inte redan gör det.

Hoppas att ni har haft en fin start på året!

(2)
(0)
(12)

9 kommentarer

 

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg tillsammans med min man, vår son Gillis och hunden Hjördis. Jag har bloggat sedan 2009 och har under den tiden hunnit flytta nio gånger och i vår går flyttlasset igen. Denna gången till ett hus utanför stan. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

E-post: [email protected]Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar