Annons
Annons

Vinnarskor

Den här inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag fick så många frågor om mina skor som jag bar på Elle Decoration galan så jag tänkte skriva ett helt eget inlägg om dem. Inte bara för att jag fått frågor om dem såklart utan också för att jag gillar dem så himla mycket. Hur kan man inte gilla ett par skor som kommer i en sådan här kartong liksom?

Annons

Jag har sneglat på någon sådan här lite lyxigare sneakersvariant länge men inte slagit till förrän jag hittade dessa från Prada (reklamlänk via Apprl) till 50% rabatt på Net-a-porter rean. Älskar den höga och klumpiga sulan av gummi och jute.

Ser man dem uppifrån är de ganska nätta och sammeten ihop med de glimrande stenarna och de små nitarna gör att de känns lite festliga.

En perfekt mix av coola, knasiga och lyxiga tycker jag. De är dessutom sjukt sköna, faktiskt bland de skönaste skorna jag har. Här ser ni hur de ser ut på och hur resten av min outfit såg ut. Klänningen är från Zara och väskan är en vintage från Dior som tillhört min kompis mormor som jag fick låna kvällen till ära.

(55)
(0)
(0)

7 kommentarer

 

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg tillsammans med min man, vår son Gillis och hunden Hjördis. Jag har bloggat sedan 2009 och har under den tiden hunnit flytta nio gånger och i vår går flyttlasset igen. Denna gången till ett hus utanför stan. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

E-post: [email protected]Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar