Annons
Annons

Torsdag kring Magasinsgatan

Idag har jag hängt i ett av mina favoritkvarter här i Göteborg, vid Magasinsgatan närmare bestämt.

Efter ett möte med Louise som jobbar på Artilleriet mötte jag upp en tjej jag aldrig träffat tidigare men som jag sett på tv och följer på instagram. Nämligen Kajsa Baekmark Månsson. Vi åt lunch på da Matteo och satt och pratade i flera timmar. Är så glad för att det finns sociala medier som för samman mig med härliga människor som jag kanske aldrig hade träffat annars. När jag såg på avsnittet av Husdrömmar där Kajsa och hennes familj var med kände jag direkt att det var en tjej jag verkligen gillade, jag började följa henne på instagram och vi skickade några meddelanden till varandra sen hörde Kajsa av sig och sa att hon funderade på att komma till Göteborg. Jag lovade att visa henne mina guldkorn och ville såklart gärna äta lunch och ta tillfället i akt att lära känna varandra lite mer. Så glad över att vi fick ihop det!

Annons

Bredvid da Matteo ligger passande nog Artilleriet där Kajsa aldrig varit tidigare så det var kul att visa henne.

Sedan gick vi vägen om Acne och Velour påväg mot Artilleriet The Kitchen.

Som hade fått in massor av torkade blommor från Frankrike.

Och så har de målat om. Så himla fint! Minns inte vad kulören hette men den är från Little Greene.

Sedan fick jag bråttom iväg till barnmorskan så vi kramades hejdå och det kändes som att det absolut inte var sista gången vi sågs. Efter besöket hos barnmorskan gick jag tillbaka till The Kitchen för att köpa några grejer jag spanat på till vårt nya kök som förhoppningsvis står helt klart i helgen. Då ska här piffas!

(104)
(0)
(2)

7 kommentarer

 

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg tillsammans med min man, vår son Gillis och hunden Hjördis. Jag har bloggat sedan 2009 och har under den tiden hunnit flytta nio gånger och i vår går flyttlasset igen. Denna gången till ett hus utanför stan. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

E-post: [email protected]Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar