Annons
Annons

Rädda ödehus

När jag ser sådana här hus är det som att de ropar jättehögt på just min hjälp. Mitt hjärta börjar slå extraslag och jag fantiserar om hur jag ska rädda huset från förfall, fylla det med kärlek och leva lyckligt där i alla mina dar. Men så kommer förnuftet tillbaka och talar om för mig det kanske vore dumt att köpa hus mitt i landet, på ett ställe jag aldrig varit och inte känner en kotte.

Annons

Men jag hoppas så innerligt att detta huset får en ägare som älskar det och tar hand om det på rätt sätt. För mig är det helt galet att det är tillåtet i Sverige att låta hus förfalla på detta viset. Det är ju så himla viktigt att söka bygglov för minsta lilla och vissa kommuner kan vara riktigt svåra att ha och göra med gällande detta. Men att fina hus står och förfaller är tydligen helt okej. Väldigt knepigt det där. Hade jag bestämt hade jag inför någon slags lag kring detta. Ska jag försöka mig på att kandidera som stadsminister till valet 2022 kanske? Ska bara börja fnula på andra viktiga saker som kan vara bra att ha med sig då.. Under tiden kan väl någon vänlig själ rädda detta huset. Mer information och fler bilder finns här!

(3)
(369)
(3)

7 kommentarer

 

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg tillsammans med min man, vår son Gillis och hunden Hjördis. Jag har bloggat sedan 2009 och har under den tiden hunnit flytta nio gånger och i vår går flyttlasset igen. Denna gången till ett hus utanför stan. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

E-post: [email protected]Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar