Annons
Annons

Min önskelista

Med en vecka kvar till julafton tänkte jag runda av min följetång med julklappstips i olika kategorier och avsluta med mina alldeles egna önskningar. Några av dem känner ni säkert igen från tidigare inlägg men några är helt nya. Kan lova på heder och samvete att jag varit väldigt snäll i år, därav så fina önskningar.

Annons

– Är så himla nyfiken på Pernille Teisbaeks bok Dress Scandinavian.

– Jag tänker att Food Pharmacy kokboken kanske kan hjälpa mig och mitt immunförsvar genom denna period.

– Vår besticklåda behöver verkligen uppdateras, gärna med modellen Indra från Gense.

– Jag har ju skrivit om att jag så gärna vill ha en röd väska tidigare och nu tror jag nog att jag äntligen har hittat den rätta modellen från Marni.

Dessa strumpor från People’s Republic of Cashmere skulle göra min cashmeregarderob komplett.

– Morgonkaffet i en Royal Copenhagen mugg med ett J på hade smakat extra gott.

– Mina innetofflor sjunger på sista versen så ett par Nina från Shepherd får gärna ligga under granen.

– Älskar leo, älskar silke och älskar vida byxor. Tre saker att älska i ett och samma plagg gör att det står Johanna på dessa från Ganni.

– Jag är så dålig på att lägga ansiktsmasker men borde verkligen bli bättre. Tänker att detta härliga kit kan hjälpa mig på traven.

– Jag äter ägg nästan varje morgon men har inga bra äggkoppar så dessa från Artilleriet skulle vara mer än välkomna i vårt kök.

(1)
(0)
(0)

Kommentera

 

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg tillsammans med min man, vår son Gillis och hunden Hjördis. Jag har bloggat sedan 2009 och har under den tiden hunnit flytta nio gånger och i vår går flyttlasset igen. Denna gången till ett hus utanför stan. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

E-post: [email protected]Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar