Annons
Annons

Julklappstips – fashionistan

Nu är det dags för några julklappstips till fashionistan. Tidigare har jag tipsat om klappar till köksentusiasten och hemmakatten. Även denna gång har har försökt tänka på att prisspannet på föremålen ska gå från cirka 100kr så att man även kan finna inspiration till exempelvis julklappslekar. Här kommer mina bästa julkappstips del tre!

Annons

– I modeprofilen Pernille Teisbaeks bok Dress Scandinavian delar hon med sig av sina absolut bästa tips kring just skandinaviskt mode. Finns bland annat att köpa på Adlibris för 174kr. Har ni missat bilderna från hennes bröllop i somras måste ni kolla på dem här. Vill gifta mig igen, men med samma man såklart.

– Ett nagellack från Chanel kan aldrig bli fel. Min favoritfärg heter 512 Mythique och kostar 270kr.

– Acnes mössa Pansy Face finns i flera färger och kostar 1095kr.

Dessa Nike Air Force 1 i mocka är perfekta nu under vinterhalvåret. Finns på bland annat & other stories och kostar 1000kr.

– Personligen tycker jag att det är riktigt snyggt (och skönt) att ha rejäla strumpor i sina skor, som dessa i cashmere från People’s Republic of Cashmere för 250 danska kronor.

– Att köpa en doft kan ibland vara svårt, ofta vill man ju känna in en doft på sig själv innan man slår till på en hel flaska. Då är detta Discovery Set med fem av Le Labos populäraste dofter perfekt. Alla boxar levereras dessutom med personens namn eller kanske en hälsning på. Kostar 25 euro och går att beställa här.

Detta bälte från Gucci är kollagets dyrgrip eftersom att det kostar 260 euro men jag lovar att det är en riktig klassiker som kommer kunna bäras ett helt liv och sedan gå i arv i flera generationer.

– Blue Billie har massor med fina smycken som man kan kombinera helt på egen hand. Varför inte ge bort ett par personliga örgängen som du plockat ihop själv till mottagaren? ”Stommen” kostar 150kr sedan varierar priserna beroende på vad du väljer för berlocker.

– T-shirt med texten ”Love Society” från Ganni för 549kr.

(3)
(0)
(0)

4 kommentarer

 

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg tillsammans med min man, vår son Gillis och hunden Hjördis. Jag har bloggat sedan 2009 och har under den tiden hunnit flytta nio gånger och i vår går flyttlasset igen. Denna gången till ett hus utanför stan. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

E-post: [email protected]Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar