Annons
Annons

Jag vann ”Årets inredningsbloggare 2018”

I måndags var det äntligen dags för Elle Decortaion Swedish Design Awards, jag var på plats och kammade faktiskt hem priset för Årets Inredningsblogg 2018. Hurra!!! Stort stort tack till alla er som röstat på mig, det gör mig så rörd och stolt att det är ni läsare som röstat fram mig till denna vinst. Ett finare kvitto kan jag faktiskt inte tänka mig så TACK ska ni ha. Ni är bäst! Jag vill även tacka Elle Decoration och IKEA som priset delas ut i samarbete med för att dom väljer att lyfta oss bloggare på detta viset. Precis som jag nämnde i mitt tacktal på scen vill jag även rikta ett tack till mina bloggkollegor (ingen nämnd ingen glömd) i denna bransch som peppar, delar med sig av tips och råd och länkar istället för att visa några vassa armbågar. Det vinner vi allihopa på i längden tror jag. På Elle Decoration hittar ni massor med bilder från kvällen, här är bilderna från röda (lila) mattan, här hittar ni mingel- och festbilder och här är bilderna från prisutdelningen. På tal om prisutdelningen så hittar ni årets alla vinnare här och precis som ni ser på bilden ovan så finns en vinnarintervju med mig i senaste numret men ni hittar den även på sajten såklart. Stort tack än en gång, detta pris betyder så mycket för mig.

Annons

 

(54)
(0)
(0)

14 kommentarer

 

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg tillsammans med min man, vår son Gillis och hunden Hjördis. Jag har bloggat sedan 2009 och har under den tiden hunnit flytta nio gånger och i vår går flyttlasset igen. Denna gången till ett hus utanför stan. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

E-post: [email protected]Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar