Annons
Annons

Helgen

Den här inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Som ni vet älskar jag frukost och just denna helgen gjorde jag två av grejerna som fanns med på Elsas lista som jag tipsade om igår. Visst är vallmon fin precis innan den slår ut ordentligt? Fin när det är helt utslagen också såklart men det är kul att få följa med på resan från knopp till överblommad tycker jag.

Annons

Det blev en pom & flora bowl och en grillad croissant med stark ost, skinka, tomat och dijonsenap. Så himla gott!

Som vanligt vid den här tiden på året har jag köpt en doftjasmin och tagit bort bågen. Blir finast så tycker jag.

Äntligen har vi slagit till på dessa J39 stolar av Børge Mogensen. Vet inte hur många år vi har pratat om och velat ha dessa men aldrig tagit oss råd att köpa. Men nu behöver vi verkligen fler stolar till huset och jag lyckades hitta dem till ett okej pris på blocket. Nu står de staplade i väntan på att få flytta in.

Jag önskade ju mig detta kit med ansiktsmasker från Thomas Roth i julklapp men det var tydligen slutsålt i hela landet så när jag såg att det fanns att köpa igen fick det bli en januaripresent till mig själv. Jag har inte lagt så mycket masker tidigare men känner verkligen att huden behöver det på ett annat sätt nu när jag börjar närma mig 30 så därför tyckte jag att detta kit var bra för att kunna prova mig fram till vad just min hud behöver. Hittills har jag testat Pumpkin Enzyme och Cucumber Gel och är mycket nöjd. Huden är len som en babyrumpa och jag jag känner mig så nöjd när jag ger min hud denna present.

(2)
(0)
(99)

6 kommentarer

 

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg tillsammans med min man, vår son Gillis och hunden Hjördis. Jag har bloggat sedan 2009 och har under den tiden hunnit flytta nio gånger och i vår går flyttlasset igen. Denna gången till ett hus utanför stan. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

E-post: [email protected]Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar