Annons
Annons

Glasvas på fot

Att jag är lite smått besatt av Charlotte Lynggaards hem kanske ni redan visste (såg det för första gången 2008, skrev om det 2010 och det är forfarande bland det finaste jag vet) men nu har jag snöat in helt på något som syns på flera av hennes bilder på instagram. Nämligen glasvaser på fot. Här är en vacker smal och hög variant.

Annons

Lite bredare och rundad nertill. Så fin sommarbukett för övrigt, längtar till att jag kan plocka in mina egna blommor i sommar.

En låg och bred variant som passar större blommor som hortensia alldeles ypperligt. Jag vill ha dem allihop så nu ska jag börja leta på loppisar och scanna av utbudet av nya vaser. Återkommer om jag hittar några fina!

(64)
(0)
(100)

3 kommentarer

 

Jag heter Johanna Bradford och bor i Göteborg tillsammans med min man, vår son Gillis och hunden Hjördis. Jag har bloggat sedan 2009 och har under den tiden hunnit flytta nio gånger och i vår går flyttlasset igen. Denna gången till ett hus utanför stan. Bloggen fylls ständigt på med med inspiration och nyheter med stort inredningsfokus men jag delar även med sig av det som inspirerar mig, oavsett om det gäller inredning, resor, trädgård, frukostar, mode eller annat fint. Jag driver bloggen på heltid men har även uppdrag inom styling och PR på frilansbasis och driver tillsammans med Hanna Stefansson workshops under namnet Frukostfolket.

E-post: [email protected]Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar